patroon
contactnormaal
contacthover
uittipsnormaal
uittipshover
arrangementennormaal
arrangementenhover
omgevingnormaal
omgevinghover
restaurantnormaal
restauranthover
hethotelnormaal
hethotelhover
Lantscroonlogoweb
balkroodpatroongebroken
payofftekst

Webdesign: Montferland Ontwerp Bureau Copyrights 2013 - Disclaimer

adreslantscroon
homenorm
homehover
reserveren
reserverenhover

OMGEVING

Hotel ‘de Lantscroon’ bevindt zich in een mooi gebied; Montferland. Het heuvelachtige landschap met het prachtige Bergherbos is ontstaan in de 2e ijstijd. De omgeving van het middeleeuwse stadje ‘s-Heerenberg ademt een eeuwenoude sfeer uit door het kasteel Huis Bergh, de vele monumenten, molens en oude boerderijen, en biedt een ruime keuze aan wandel- en fietsplezier, de wekelijkse markt op het Stadsplein, leuke winkels, vele terrasjes en nog vele andere bezienswaardigheden. In de nabije omgeving bevindt zich ook een golfbaan, bowlingcentrum, huifkarcentrum en maneges. Dit alles zal uw vakantie tot een onvergetelijke gebeurtenis maken.

Naast het beroemde ‘Pieterpad’ die door ‘s-Heerenberg loopt, zijn er tal van mooie wandelroutes te lopen. In de zomer van 2013 is er een nieuwe wandelactiviteit bijgekomen; de Montferlandse Toppen Wandelroute, deze route voert u langs de 18 toppen in het Bergherbos en Eltenberg (D). Tussendoor zijn er afstekers te maken d.m.v. een knooppuntensysteem, zodat de route naar wens ingekort kan worden. Langs deze wandelroute vindt u tal van horecagelegenheden om de inwendige mens te versterken.

Er bestaan diverse fietsroutes om de mooie omgeving van Montferland te bezichtigen. In het centrum bieden diverse fietsenzaken de mogelijkheid een geschikte fiets te huren om in de heuvels te fietsen. Mountainbikers kunnen hun hart ophalen in het Bergherbos; hier loopt een van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland die met zijn 400 hoogtemeters technisch tevens een van de moeilijkste is.

De Rijn promenade in het nabij gelegen Duitse Emmerich am Rhein is een schitterende plek voor een romantische wandeling langs de Rijn met zicht op de langste hangbrug van Duitsland en zijn vele terrassen en gezellige restaurants.

fietsroutes
wandelroutes
overdegrens